ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд прикриває недоробки слідства - Мирослава Гонгадзе

18.08.2011, 01:07
Мирослава Гонгадзе звинувачує Печерський суд Києва у незаконних рішеннях і заявляє про намір знову звертатись до Європейського суду з прав людини, щоб захистити своє право на справедливий суд, повідомляє Радіо Свобода. Вдова вбитого журналіста Георгія Гонгадзе також повідомила, що її не запросили на судове засіданнях у справі Пукача. Відповідне клопотання вносила її представниця Валентина Теличенко.
Сьогодні у Києві має відбутися чергове засідання суду у справі вбивства Георгія Гонгадзе. Суд продовжить читати обвинувальний висновок екс-главі Департаменту зовнішнього спостереження МВС України Олексію Пукачу. Напередодні суд заслухав третину зі 150 сторінок висновку.
Також Мирослава Гонгадзе висловила припущення, що суд під тиском Генеральної прокуратури прикрити всі недоробки слідства. "Суд, можливо, під тиском, можливо, Генеральної прокуратури, намагається прикрити всі недоробки, які здійснило слідство у процесі розслідування. Їх надзвичайно багато. Треба проводити додаткове слідство. Суд просто намагається прикрити ці недоробки. "
 
Liked the article?
Help us be even more cool!