ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд переніс засідання у справі "Відродження" проти Майкла Щура через відсутність позивача

19.03.2019, 16:00
Фото – Фейсбук Майкл Щур

18 березня Шевченківський районний суд Києва переніс на травень перше засідання у справі щодо позову релігійної організації “Всеукраїнський духовний центр “Відродження” (Володимира Мунтяна) проти ведучого програми “#@)₴?$0” Майкла Щура.

Про це повідомив Майкл Щур на своїй сторінці у Фейсбуку.

Засідання перенесли на 28 травня у зв’язку з тим, що позивач був відсутній.

“Позивач не з'явився. Олександра Гонтар (співведуча Майкла Щура – ред.) – здивована. Я – схвалюю) Перенесли перше засідання на травень. Якщо що – нас представляє "Міллер", юридична компанія", – написав Майкл Щур.

Як повідомляв ІМІ, всеукраїнський духовний центр “Відродження” Володимира Мунтяна подав на “Телебачення Торонто” до суду за сюжет, що вийшов у 2018 році в шоу “#@)₴?$0 з Майклом Щуром”.

Духовний центр вимагає спростувати інформацію, яка була оприлюднена в сюжеті “Мунтян із церкви “Відродження” засушує пухлини молитвами”. Мунтян вважає, що ведучий програми принижує честь і гідність релігійної організації. У позові йдеться, що в програмі неправдиво висвітлена фінансова діяльність організації та наведені неправдиві цитати. Також у позові Мунтян заперечує, що йому належить автомобіль Ferrari, про який згадує ведучий шоу.

Спростувати вимагають такі фрази: “Мунтян може засушити не тільки пухлину, а все від біполярного розладу до енурезу”, “Володимир Мунтян – пастор гомеопат” та про те, що він “годує свою паству нісенітницями”.

Liked the article?
Help us be even more cool!