ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд переніс розгляд справи за позовом Гужви до "Сьогодні Мультімедіа"

06.07.2012, 03:22

Апеляційний суд м.Києва переніс на 6 вересня розгляд справи за позовом екс-головного редактора газети «Сегодня» Ігоря Гужви до видавця газети - ПрАТ «Сьогодні Мультімедіа», у якому він оскаржував своє звільнення. Про це розказав журналіст Юрій Свірко, який перебував у залі під час судового засідання, повідомляє Телекритика.

За його словами, 5 липня суд розпочав розгляд справи, однак потім виніс рішення про перенесення слухання.

Нагадаємо, представники Гужви вважають рішення Солом'янського районного суду від 7 травня, який відмовив у задоволенні позову, «кричущим прикладом правового нігілізму». Зокрема, у своїй апеляційній скарзі юристи наголошували на незгоді з рішенням суду та наведеними в ньому аргументами. Також суд, на їхню думку, не надав оцінки та не визначив того, що наглядова рада не вправі самостійно визначати строк для застосування п.2 ст. 36 КЗпП України, враховуючи існування безстрокових трудових правовідносин, оскільки такі умови мають погоджуватися з робітником.

17 січня 2012 року наглядова рада ухвалила рішення про зняття з посади головного редактора газети «Сегодня» Ігоря Гужви і припинення трудових відносин із ним. Пан Гужва оскаржив своє звільнення. У позові він вимагав поновити його на посаді головного редактора газети «Сегодня». Вимог щодо моральної чи матеріальної компенсації в позові не було. Позивач переконаний, що його звільнили незаконно.

Із 28 березня 2012 року Ігор Гужва працює шеф-редактором російської газети «Московские новости».

Liked the article?
Help us be even more cool!