ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд арештував чоловіка, що обстріляв офіс "Калуш ФМ"

11.02.2019, 15:33

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області застосував запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 днів мешканця Калуша, який 8 лютого обстріляв офіс радіостанції “Калуш ФМ” та поранив поліцейського.

Таке рішення суд ухвалив 9 лютого, задовольнивши клопотання слідчого Калуського ВП ГУНП в Івано-Франківській області, повідомляється на сайті Судової влади України.

У клопотанні слідчого зазначалось, що, перебуваючи в приміщенні магазину “Квітанок” та будучи в стані алкогольного і наркотичного сп’яніння, підозрюваний здійснив 15 пострілів із пневматичної рушниці у вікно приміщення студії радіо 107.4 ФМ. Внаслідок таких дій було пошкоджено склопакет вікна студії. Особа з місця події зникла.

Надалі під час затримання підозрюваний напав на поліцейського та застосував ніж типу мачете, унаслідок чого працівник поліції дістав тілесні ушкодження у вигляді різаної рани правої половини обличчя та правого передпліччя.

Нагадаємо, 8 лютого в місті Калуш (Івано-Франківська область) невідомий обстріляв офіс радіостанції “Калуш ФМ”. Ніхто не постраждав. Поліція затримала нападника.

У коментарі ІМІ виконавча директорка ТзОВ “Телерадіокомпанія “Калуш” Алла Дзундза повідомила, що у редакції не було ні з ким конфлікту і сподівається, що поліція все з’ясує.

Поліція за фактом обстрілу радіостанції “Калуш ФМ” відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (“Хуліганство”) Кримінального кодексу України. Також відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 348 (“Посягання на життя працівника правоохоронного органу”).

Злочин, передбачений ст. 348 КК України, в учиненні якого підозрюється особа, є особливо тяжким злочином, за вчинення якого передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Liked the article?
Help us be even more cool!