ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Суд анулював ліцензії Lounge FM та Радіо Next

24.04.2019, 10:00
Фото – people.in.ua

18 квітня П’ятий апеляційний адміністративний суд відмовив ТОВ ТРК “Пілот-Україна” (радіостанції групи УМХ Lounge FM і Радіо Next) у задоволенні апеляційної скарги і залишив рішення суду першої інстанції без змін.

Таким чином, позовні вимоги Національної ради з питань телебачення і радіомовлення щодо анулювання ліцензій на мовлення цієї компанії були задоволені, повідомляється на сайті Нацради.

Нацрада нагадала, що 5 жовтня 2017 року розглядала заяви про переоформлення ліцензій мовника ТРК “Пілот-Україна”, який входив до групи “УМХ”, і результати позапланових перевірок, і ухвалила рішення звернутися до суду з позовом про анулювання ліцензій на мовлення радіостанцій “Lounge FM” і “Радіо Next”, отриманих у вересні 2015 року.

“Причиною такого рішення Національної ради стало недотримання мовником вимог законодавства щодо прозорості структури власності та несвоєчасне подання заяв про переоформлення ліцензій у зв'язку з її зміною”, – зазначила Нацрада.

Позовні вимоги регулятора були задоволені 13 грудня 2018 року рішенням Одеського окружного адміністративного суду. ТРК “Пілот-Україна” подала апеляційну скаргу.

Liked the article?
Help us be even more cool!