ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

"Стоп цензурі!" вимагає від керівництва Партії регіонів назвати винуватців нападу на Найєма

08.08.2012, 21:59

Громадський рух «Стоп цензурі!» звернувся до керівництва Партії регіонів з вимогою назвати прізвища осіб, які винні у нападі на журналіста Мустафу Найєма, та висловити офіційну позицію партії щодо інциденту. Про це йдеться у заяві руху.

Також члени руху звернулися до народного депутата від ПР Віталія Хомутинника та губернатора Харківської області Михайла Добкіна з вимогою повідомити суспільству наявну в них інформацію щодо осіб, які скоїли напад.
 

Крім того, рух вимагає надати повну інформацію щодо конфлікту до осіб, на яких зареєстровані транспортні засоби, які фігурували в інциденті. А саме: до Калетніка Миколи Миколайовича 1943 р. народження та Сальніка Сергія Миколайовича 1979 р. народження.

Нагадаємо, 1 серпня міліція завершила перевірку заяви журналіста «Української правди» Мустафи Найєма та передала справу до прокуратури Дніпровського району м. Києва.

30 липня 2012 року у Києві охорона одного з делегатів з'їзду Партії регіонів напала на  журналіста Мустафу Найєма.

Інцидент стався після того, як на шляху до виставкового центру, де проходив з’їзд ПР, машина супроводу одного з делегатів підрізала його мотоцикл, розповів Найєм.

Свідками інциденту були співробітники ДАІ,народний депутат від ПР Віталій Хомутинник та губернатор Харківської області Михайло Добкін.

Найєм назвав прізвище делегата Партії регіонів, охоронці якого побили його й відібрали в нього телефон.

"Телекритика"

Liked the article?
Help us be even more cool!