ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

СТБ єдиний з телеканалів згадав про конфуз Януковича з Туркменістаном

15.03.2012, 03:21
СТБ - єдиний з телеканалів, хто у своїх основних випусках новин 13 березня згадав про обмовку президента України Віктора Януковича, який під час переговорів з президентом Туркменістану Гурбангули Бердимухамедовим назвав Туркменістан Казахстаном, повідомляє „Телекритика”.
 
У сюжеті «Вікон-новин» о 22:00 СТБ дав саме цей синхрон Віктора Януковича: «Стратегическое сотрудничество, торгово-экономическое сотрудничество между Украиной и Казахстаном является предметом обоюдной заинтересованности», показавши на відео реакцію президента Туркменістану.
 
Водночас в сюжеті «Вікон-новин» о 18:00 був використаний інший синхрон Віктора Януковича: «Нас, конечно, интересуют вопросы совместной работы в плане работы топливно-энергетического комплекса. Тот потенциал, который есть в Украине, он в полной мере может быть задействован Туркменистаном в развитии добычи и транспортировки природного газа». Саме цей синхрон із промови президента України був використаний також у новинах Першого національного («Підсумки дня» о 21:00) та «Інтера» («Подробности» о 20:00), а також - у скороченому вигляді (без першого речення) - каналу «Україна» («События» о 19:00).

На каналі ICTV («Факти» о 18:45) подали ще одну цитату Януковича: «Готовы принимать участие в развитии второй ветки газопровода Малай-Багтыярлык и мы готовы продолжать поставку нашего оборудования и труб на эту вторую очередь».

У випуску ТСН на «1+1» о 19:30 вийшло відео переговорів без синхронів, начитане ведучою, яка про обмовку президента не згадувала. У новинах Нового каналу («Репортер» о 19:00) та 5-му каналі («Час новин» о 19:00 та 20:00) сюжетів про Туркменістан не було.

Про конфуз згадав у своєму сюжеті програми «Сьогодні» канал ТВі, подавши ту саму цитату, що й «Вікна-новини». Однак, як відомо, цей випуск о 20:30 не вийшов через технічний збій, його викладено на сайті каналу.
 
Також про обмовку президента у своєму репортажі згадала газета «Коммерсантъ».
 

Liked the article?
Help us be even more cool!