ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Соколова заявила, що Гордон подав на неї до суду. Гордон спростовує

08.07.2019, 11:36
Фото – glavcom.ua

Журналістка Яніна Соколова повідомила, що ведучий та видавець Дмитро Гордон начебто позивається проти неї через вислови лідера партії “5.10” Геннадія Балашова в її програмі “Рандеву”. Про це Соколова написала у Facebook, повідомляє “Детектор медіа”.

“Ціна питання: 1 мільйон гривень. Причина: зазіхання на його честь і гідність, ділову репутацію і т.д. У березні 2019 року в “Рандеву” з Яніною Соколовою ми мали ефір з Геннадієм Балашовим. У ньому останній заявив, що нібито пан Гордон і пан Смешко є проєктами Віктора Медведчука і працюють в одній команді на користь кума Путіна. Акцентую: це було сказане ротом пана Балашова. Не мною, не у супровідній начитці. А саме гостем”, – написала вона.

Соколова додала, що конфлікт між Балашовим і Гордоном – “давня історія”.

“У мене лише одне питання. До чого тут я? Мій продукт і канал, який його розміщує? Кожен, хто приходить до мене на ефіри, має право висловити свою думку незалежно від політичної приналежності, віросповідання і особистих симпатій і антипатій. Що примітно, в ефірі “Рандеву” Дмитро Гордон критикував на той момент діючого президента Порошенка. Все як відзнято, так і вийшло в ефір. Вчора ми мали ефір з Саакашвіллі. Та сама історія. Як записано, так і показано. Сказане гостями в ефірі не цензурується редакцією програми”, – зазначила вона.

Також Соколова додала, що написала смс Дмитру Гордону, шукаючи пояснень. “Він сказав, що це нібито адвокати щось наплутали і передзвонять. Я дала номер нашого редактора Олександри задля врегулювання цієї історії. Олександрі ніхто не телефонував. Позов і далі на нас”, – написала журналістка.

Дмитро Гордон у відповідь на поширену телеведучою інформацію записав відеозвернення, в якому заявив, що не подавав на неї до суду.

“Вчора ви написали мені есесмеску, що я подав на вас до суду, і просили, щоб я цього не робив. Я передзвонив вам одразу ж і сказав, що не подавав на вас до суду і не планую цього робити. У меня є правило: я ніколи не суджусь із журналістами”, – сказав він.

Гордон додав, що виставив два позови проти Балашова, кожен по 1 млн гривень, але не має наміру судитись із Яніною Соколовою.

Крім того, адвокат Дмитра Гордона Василь Рябченко опублікував коментар під дописом Соколової, в якому зазначив, що журналістка не фігурує в позові. Натомість Гордон позивається проти 5-го каналу, на якому вийшла програма з Балашовим.

Також видання “Гордон” надіслало “Детектору медіа” заяву зі спростуванням поширеної Яніною Соколовою інформації. 

“Інформація не відповідає дійсності, Гордон не подавав позовів проти Соколової. Позов поданий проти Геннадія Балашова”, – йдеться в заяві. 

Нагадаємо, 31 травня стало відомо, що Дмитро Гордон очолив передвиборний штаб політичної партії Ігоря Смешка “Сила і честь”, яка братиме участь у позачергових парламентських виборах.

Liked the article?
Help us be even more cool!