ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Сестра Сенцова закликала писати йому листи та надала адресу

07.09.2018, 11:54
На фото - Олег Сенцов читає листи від друзів (СІЗО-3, Челябінськ, березень 2016 рік. Фото - Фейсбук Tatiana Shchur

Сестра незаконно ув'язненого у Росії українського режисера Олега Сенцова, який голодує вже майже чотири місяці, закликає українців писати йому листи. Про це Наталія Каплан написала у своєму Facebook, повідомляє 24 канал.

Вона запевнила, що листування з Олегом знову працює, але застерегла, що всі без винятку листи проходять цензуру.

“Олег дуже цінує особисті листи, напишіть, що відбувається навколо вас, у вашому місті, що ви відчуваєте, про що думаєте”, – написала Каплан.

Сестра Сенцова також радить писати йому про політику.

“Він дуже цікавиться, що відбувається в Україні, та й у світі теж. Але пам'ятайте, що ви пишете в Росію. Якщо ви хочете, щоб лист пройшов, ніяких “Крим – це Україна”, там це розцінюють як кримінальний злочин за статтею “екстремізм”, – попередила Каплан.

Вона радить писати російською, оскільки до листів будь-якими іншими мовами доведеться чекати на нотаріально завірений переклад.

Відповіді від Олега Каплан порадила не викладати в інтернет.

“Його це ображає. Або хоча б не викладайте повністю, обривка для ЗМІ та підтримки теми на плаву цілком вистачить, але так ви збережете добрі стосунки з Олегом”, – зазначила Каплан.

Сестра Олега Сенцова нагадала адресу, куди надсилати листи: 629400, Ямало-Ненецький автономний округ, м. Лабитнангі, вул. Північна, 33.

Як повідомляв ІМІ, 14 травня засуджений у Росії український режисер, кримчанин Олег Сенцов оголосив безстрокове голодування з вимогою звільнити 64 українських політв’язнів. Сенцов має намір продовжувати голодування до своєї смерті або до звільнення 64 політв’язнів.

Liked the article?
Help us be even more cool!