ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Ще один оператор отримав поранення через вибух під Радою

31.08.2015, 16:16

Оператор інформаційного бюро “Правий” Роман Малко отримав осколкові поранення обох ніг унаслідок вибуху шумової гранати під час заворушень під Верховною Радою 31 серпня.

"Поранений гранатою у обидві ноги", - повідомив Роман на своїй сторінці у Фейсбук.

Як повідомляється на сайті ІБ “Правий”, коли розпочалися заворушення біля Верховної Ради, Роман Малко виявився затиснутим між міліцією та стінами парламенту.

“Згодом коло нього розірвалася шумова граната. В результаті вибуху оператор ІБ “Правий” отримав осколкові поранення обох ніг. Його доставили до військового шпиталю по вул. Госпітальній, 18 для надання першої медичної допомоги”, - йдеться у повідомленні.

Згодом в коментарі ІМІ Роман Малко повідомив, що він був прооперований. “Зробили операцію. Осколки в обох ногах. Щойно відійшов від наркозу”, - сказав Роман.

Як повідомляв ІМІ, 31 серпня під Верховною Радою в бійців Національної гвардії України кинули бойову гранату, військовослужбовці тяжко поранені.

Оператор ТСН телеканалу 1+1 Дмитро Большаков отримав осколкове поранення в ногу 31 серпня під стінами Верховної Ради під час зіткнень між правоохоронцями та мітингувальниками.

Журналістів 5 каналу поранено унаслідок вибуху бойової гранати під Верховною Радою 31 серпня.

Фото з Фейсбуку Романа Малка

 

Liked the article?
Help us be even more cool!