ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Європейські аналітики налічили 260 російських фейків про катастрофу MH17

20.07.2020, 10:09
Фото – theolivepress.es
Фото – theolivepress.es

Європейські аналітики налічили 260 російських фейків про катастрофу "боїнга", збитого Росією над Донбасом шість років тому. Про це йдеться в дослідженні сайту EUvsDisinfo, повідомляє "Гордон".

"Через шість років безперервна прокремлівська кампанія з дезінформації, спрямована на те, щоб приховати відповідальність Кремля за цю трагедію, триває. Однак у міру того, як виявляється дедалі більше доказів прямої участі Росії, дезінформаційна кампанія, вочевидь, чіпляється за соломинку", – стверджують автори статті.

Серед найбезглуздіших фейків EUvsDisinfo зауважує позитивну реакцію МЗС Росії на видану в Малайзії книгу про те, що єврейські антихристи-ілюмінати нібито причетні до загибелі двох літаків Malaysia Airlines – MH17 і MH370. Останнім часом, підкреслили аналітики, з'явилися спроби пов'язати процес у справі про катастрофу літака на Донбасі з коронавірусом, ідеться в публікації, а безпосередньо перед початком суду в Нідерландах на світ з'явилися "нові сенсаційні витоки" про відсутність ракетних систем "Бук" у районі катастрофи.

Liked the article?
Help us be even more cool!