ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Рахунки "Вестей" заблокували через справу про відмивання коштів – Міндоходів

22.05.2014, 12:26

Рахунки ТОВ «Вести Мас-Медіа», що входить до структури холдингу «Мультимедіа Інвест Груп» (Київ), заблокували в рамках розслідування справи про відмивання коштів. Про це повідомив речник Міністерства доходів і зборів України Віктор Косарчук, інформує Радіо Свобода.

За його словами, у цій ситуації немає політики. «Зараз в офісі газети «Вести» проводяться оперативно-слідчі дії», – сказав Косарчук.

Нагадаємо, підрозділом податкової міліції Міністерства доходів і зборів України спільно з Держфінмоніторингом України було заблоковано рахунки ТОВ «Вісті Мас-Медіа» та директора зазначеного товариства Ігоря Гужви.

Зазначені заходи здійснено в рамках кримінального провадження про вчинення правопорушень групою з юридичних та фізичних осіб за статтями Кримінального кодексу України ч.3 ст.212 «Ухилення від сплати податків, зборів (обов'язкових платежів)», ч.2 ст.205 «Фіктивне підприємництво» та ч.3 ст.209 «Легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом».

«Мультимедіа інвест-груп» заявив про блокування силовиками офісу «Вестей» і розцінює це як політичний тиск.

До холдингу входять щоденна газета «Вести», інтернет-газета vesti.ua, журнал «Вести. Репортер», радіо «Вести», телевізійний канал UBR, на базі якого планується запуск новинного телеканалу «Вести.ТВ».

Liked the article?
Help us be even more cool!