ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Радіостанція Авакова “Нова хвиля” відновила мовлення. Працівникам почали виплачувати зарплату

01.08.2012, 22:23

1 серпня 2012 року відновила інформаційне мовлення харківська радіостанція "Нова хвиля". Про це повідомив головний редактор "Нової хвилі" Дмитро Шевченко, передає “Інтерфакс-Україна”.


"Фінансово ситуація стабілізована. Люди отримали навіть аванс", - зазначив Шевченко.


В ефір повертаються випуски новин щогодини з 10.00 до 18.00, інформаційно-музичне шоу "Утречко", ток-шоу "Культ особистості", аналітична програма "Мова футболу". Крім того, в ефірі з'явилися щоденні спецвипуски "Хроніка Олімпіади" і нове ток-шоу "Відкритий мікрофон", повідомив головний редактор.


"У новому сезоні плануємо розширення інформаційного мовлення. Зокрема, обов'язково з'являться проекти, присвячені виборам, програми у форматі" Гість в студії ", де зможуть висловитися в прямому ефірі як політики, що дотримуються різних поглядів, так і політологи, експерти та прості харків'яни - в Харкові зараз це велика рідкість: живий прямий ефір. Ближче до зими сподіваємося розширити вечірньо-нічний ефір: авторськими музичними та культурологічними програмами ", - сказав Шевченко.


Нагадаємо, радіостанція "Нова хвиля" припинила інформаційне мовлення 9 липня через борги по зарплаті за кілька місяців перед співробітниками.


Радіостанція "Нова хвиля" виходила в ефір у Харкові на частоті 91,2 з 23 серпня 2002р. Інформаційні випуски звучали в ефірі щогодини з 9-00 до 18-00 в будні дні та з 10-00 до 18-00 - у вихідні.

Засновником "Нової хвилі" є АТ "Інвестор". Відповідно до інформації, опублікованої на сайті агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку (http://smida.gov.ua) головою Наглядової ради "Інвестора" є голова Харківської облорганізації ВО "Батьківщина" і екс-глава Харківської ОДА Арсен Аваков. В Наглядову раду також входять його дружина Інна і син Олександр, які володіють 42,064% і 1,6900% статутного капіталу відповідно.

Liked the article?
Help us be even more cool!