ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Радіостанція Авакова “Нова хвиля” припиняє мовлення через борги перед співробітниками

09.07.2012, 01:17

З 9 липня харківська радіостанція "Нова хвиля" припиняє інформаційне мовлення через борги з заробітної плати перед співробітниками, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"За півтора місяці до десятиліття інформаційна служба призупинила мовлення через борги з зарплати перед співробітниками, які на даний момент становлять кілька місяців", - повідомив головний редактор "Нової хвилі" Дмитро Шевченко.

За його словами, колектив поінформував засновників про припинення мовлення завчасно - 2 липня, однак за тиждень ситуація не змінилася. Поки про звільнення мова не йде, додав Шевченко.

"Припиняється тільки виробництво інформаційних випусків. Інформаційні програми "Радіо Свобода", які ретранслює "Нова хвиля" - так само як і інші програми, мовлення яких ведеться на комерційних засадах, а також музика, - в ефірі поки залишаються", - зазначив він.

Радіостанція "Нова хвиля" виходить в ефір у Харкові на частоті 91,2 з 23 серпня 2002р. Інформаційні випуски звучали в ефірі щогодини з 9-00 до 18-00 в будні дні та з 10-00 до 18-00 - у вихідні.

Засновником "Нової хвилі" є АТ "Інвестор". Відповідно до інформації, опублікованої на сайті агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку (http://smida.gov.ua) головою Наглядової ради "Інвестора" є голова Харківської облорганізації ВО "Батьківщина" і екс-глава Харківської ОДА Арсен Аваков. В Наглядову раду також входять його дружина Інна і син Олександр, які володіють 42,064% і 1,6900% статутного капіталу відповідно.

Liked the article?
Help us be even more cool!