ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

П"яного російського журналіста, який, нібито, віз секретні документи по Тимошенко, затримали в аеропорту Сімферополя

29.08.2011, 01:28
Російського журналіста зняли з рейсу в аеропорту Сімферополя через сильне алкогольне сп'яніння.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу кримської міліції, в п'ятницю пасажир був знятий з рейсу "Сімферополь - Москва" представником авіакомпанії "Транс-аеро".

Причиною цього став неадекватний стан пасажира, який за візуальними ознаками був сильно п'яний і, на думку представника авіаперевізника, міг становити загрозу для інших пасажирів рейсу під час польоту.

Він був доставлений представниками авіакомпанії в лінійний відділ міліції в аеропорту Сімферополя.

 

Міліції чоловік 1968 року народження пред'явив документи, у тому числі і журналістське посвідчення на ім'я шеф-редактора російської газети "Морнінг ньюс".

"Під час проведення медичного огляду громадянина було виявлено наявність у нього в крові 2,78 проміле алкоголю, що свідчить про значний ступінь алкогольного сп'яніння", - повідомляють в міліції.

Втім російські ЗМІ розповсюдили іншу версію, згідно з якою, журналіст був тверезий, а зняття з рейсу начебто пов'язане з документами по "газовій справі" екс-прем'єра Юлії Тимошенко, які він нібито віз з собою, і які були вилучені кримськими правоохоронцямиповідомляє Украйнська правда.

За даними російських медіа, ці папери стосувалися "певних важливих аспектів українсько-російського газового контракту 2009 року", які Тимошенко підписала з російським прем'єром Володимиром Путіним.

У документах буцімто пояснюються причини підписання газових домовленостей, які теперішня українська влада називає невигідними для України.

"Не виключено, що ці документи можуть бути використані у подальшому у висуненні додаткових обвинувачень проти Юлії Тимошенко", - пишуть ЗМІ.

Речник кримської міліції Ольга Кондрашова, коментуючи Бі-Бі-Сі цю інформацію, сказала, що не може ні підтвердити її, ні спростувати.

"Я не володію інформацією про це. Колеги також не повідомляли мені ні про які документи. Його з рейсу знімали представники авіакомпанії. Цей чоловік був п'яний і тому його зняли з рейсу", - сказала вона.

Представники газети "The Monitoring News", в якій працює затриманий, також інцидент не коментують. На сайті газети немає жодних повідомлень про це.

 
Щодо відстороненого від польоту громадянина було складено адміністративний протокол. Після оформлення необхідних документів він був відпущений.

Про інцидент співробітники лінійного відділу міліції в аеропорту Сімферополя негайно поінформували чергові частини Сімферопольського міського управління міліції, ГУ МВС України в АР Крим, а також консула Російської Федерації.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!