ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Провайдерам рекомендують нагадати користувачам правила безпеки в кіберпросторі

17.01.2019, 16:01

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації (НКРЗІ) надала рекомендацію операторам і провайдерам телекомунікацій поширити серед користувачів інтернету правила безпеки в кіберпросторі. Про це повідомляється на сайті НКРЗІ.

Зокрема, їм рекомендовано розіслати серед своїх абонентів текстове повідомлення наступного змісту:

“Шановний абонент! У разі потреби або керуючись необхідністю підвищення рівня захисту персональних даних під час використання інтернету, пропонуємо застосувати правила безпеки в кіберпросторі, з якими можна ознайомитися на офіційному веб-сайті CERT-UA (Державний центр кіберзахисту Держспецзв'язку) за посиланням https://cert.gov.ua/recommendations/21”, - зазначили в Нацкомісії.

Рішення НКРЗІ видане для виконання завдань, передбачених рішенням Ради національної безпеки і оборони України від 26 листопада 2018 року “Щодо надзвичайних заходів із забезпечення державного суверенітету і незалежності України та введення воєнного стану в Україні”, введеного в дію Указом Президента України від 26.11.2018 №390.

Правила безпеки в кіберпросторі, йдеться в повідомленні, були підготовлені Державною службою спеціального зв’язку та захисту інформації України.

Liked the article?
Help us be even more cool!