ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прокуратура заявляє, що цікавилась Усовим виключно як ключовим свідком

16.05.2012, 06:59
Прокуратура міста Києва заявляє, що журналіст Костянтин Усов є ключовим свідком, а не обвинуваченим у кримінальній справі, яка порушена щодо службових осіб Київського слідчого ізолятора, повідомляється на сайті прокуратури.

“Слідство у кримінальній справі підходить до завершення. Виконано всі слідчі дії, спрямовані на доказ вини обвинуваченого, однак існує необхідність у проведенні ще ряду слідчих дій за участю К.Усова у якості основного свідка по справі”, - повідомляють у прокуратурі.

Водночас прокуратура повідомляє, що заяви у ЗМІ про розшук К.Усова є неправдивими. “Підтверджуємо, що слідчий органів прокуратури м. Києва запрошував Усова до прокуратури з намірами отримати важливі свідчення у справі, оскільки його свідчення є ключовими для завершення розслідування і направлення справи до суду для розгляду по суті”, - зазначили у прокуратурі.

У зв’язку з неможливістю зв’язатися з журналістом, слідчим було направлено листа до редакції телеканалу ТВі, з проханням підтвердити або спростувати інформацію про відрядження журналіста, а також повідомити про можливі дати повернення К. Усова в Україну з єдиною метою – мати можливість отримати важливі у справі свідчення журналіста, зауважують у прокуратурі.

“Прокуратура столиці сподівається, що після повернення на Україну, К. Усов виконає свій громадянський обов’язок і надасть свідчення у справі, оскільки сам зацікавлений в об’єктивності слідства та прийнятті остаточного і законного рішення у ній”, - зазначили у відомстві.

Нагадаємо, автора скандального фільму про Лук'янівське СІЗО Костянтина Усова прокуратура викликала на допит та звернулася до ТВі з проханням повідомити про місце знаходження журналіста.

Liked the article?
Help us be even more cool!