ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прокуратура відмовилась порушувати справу за фактом перешкоджання журналістам ТРК "Чорноморська"

11.04.2012, 04:33
Прокуратура Залізничного району Сімферополя відмовила в порушенні кримінальної справи за фактом перешкоджання професійній діяльності журналістів ТРК «Чорноморська». Про це повідомила кореспондент ЧТРК Олена Попова, передають «Аргументи тижня - Крим».

За її словами, 10 квітня завершився десятиденний термін після того, як журналісти ТРК «Чорноморська» подали заяву до Залізничного райвідділу міліції Сімферополя про перешкоджання здійсненню їхньої професійної діяльності.

«У порушенні кримінальної справи відмовлено через відсутність складу злочину. Про це мені сьогодні повідомив по телефону слідчий, який проводив перевірку. Відповідний лист поштою прийде пізніше», - розповіла Попова.

Постраждалі співробітники ЧТРК обмірковують подальший план дій.

Нагадаємо, 30 березня знімальній групі ТРК «Чорноморська» під час виконання редакційного завдання перешкоджали троє молодих людей. Дільничний міліціонер Володимир Телятников, який став свідком події, ніяк не відреагував на напади на журналістів, заявивши, що нічого не бачив. Олена Попова написала заяву про напад в Залізничний райвідділ міліції, де детально описала бездіяльність співробітника міліції. Заяву було прийнято, зареєстровано і в той же день передано в прокуратуру Залізничного району.

 



 
Liked the article?
Help us be even more cool!