ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Прокуратура Києва перевірить факти з програми "Знак оклику" про Лук'янівське СІЗО

05.04.2012, 03:26
Прокурор міста Києва Анатолій Мельник доручив провести перевірку фактів, наведених у телепередачах "Знак оклику" на телеканалі TВi 26 березня та 2 квітня щодо порушень конституційних прав громадян, які утримуються у Київському слідчому ізоляторі, повідомляється на сайті прокуратури міста Києва.

"Усім наведеним фактам буде надано принципову юридичну оцінку та прийнято рішення згідно вимог законодавства", - йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури.

Нагадаємо, 2 квітня на телеканалі ТВі у програмі “Знак оклику!” вийшов сюжет Костянтина Усова, в якому показано справжній побут в'язнів Лук'янівського СІЗО на відміну від того, що демонструють ЗМІ під час днів “відкритих дверей”.

Для цього журналісти ТВі вибудували усередині СІЗО власну "агентурну мережу", щоб мати своїх людей в кожному корпусі СІЗО.

"Кожному з агентів ми передавали мобільні телефони, оснащені відеокамерами. І часточками, по 10-15 секунд, протягом шести місяців - ув'язнені надсилали нам уривки свого життя", - зазначив автор і ведучий програми Костянтин Усов.
Liked the article?
Help us be even more cool!