ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Проект USAID “Зміцнення громадської довіри” згортає свою діяльність у Донецькій та Луганській областях

05.04.2019, 13:39
Фото - Facebook UCBI

Проект “Зміцнення громадської довіри” (UCBI), що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) підводить підсумки своєї роботи на Донбасі за останні чотири роки та змінює напрям своєї діяльності. Про це повідомляється в прес-релізі.

UCBI надає гранти партнерам, що представляють громадянське суспільство, органи влади та приватний сектор для реалізації високоефективних короткотермінових проектів у громадах. Проект “Зміцнення громадської довіри” і надалі сприятиме зміцненню підтримки плюралістичної національної єдності та довіри суспільства до позитивних, демократичних змін в Одесі, Харкові, Івано-Франківську та Закарпатті.

На Донбасі проект розпочав діяльність ще у 2014 році для підтримки успішного, мирного переходу до демократії та соціальної згуртованості на тлі глибокої соціальної напруженості і конфлікту на сході.

Загалом, йдеться в повідомленні, завдяки підтримці USAID близько 350 тисяч осіб уже отримали покращені адміністративні, соціальні та медичні сервіси, більше 250 тисяч відвідали культурні та просвітницькі заходи. Через підтримку різноманітних видів громадянської активності, таких як навчання, адвокаційні кампанії чи громадські заходи, починаючи з липня 2014 року UCBI надав можливість більш ніж 225 тисячам осіб виявити свою українську ідентичність і долучитися до активної громадської діяльності. Понад 100 організацій на Донбасі отримали гранти від USAID.

Два нових проекти USAID вже розпочали свою діяльність на Донбасі – “Демократичне врядування у Східній Україні” та “Економічні підтримка Східної України”.

Liked the article?
Help us be even more cool!