ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Проект Ukraїner зупинив монетизацію в YouTube через політичну рекламу

21.11.2018, 16:00
Фото - facebook.com/ukrainer.net

Автори відеоенциклопедії про Україну Ukrainer вирішили, що їхній проект не має бути майданчиком для політичної реклами і відімкнули монетизацію на YouTube. Про це вони повідомили на сторінці проекту у Facebook 18 листопада, інформує "Новое время".

Реклама повернеться після закінчення передвибочих кампаній. Гроші на проект вони планують залучити за допомогою краудфандінгу.

“З сьогоднішнього дня ми повністю відмовилися від реклами на YouTube до закінчення виборчих кампаній в Україні. Шкода, що усі можливі майданчики заполонила жахлива і нав'язлива політична реклама. Ми не хочемо і не можемо бути майданчиком для цього. Ми віримо, що із вашою підтримкою зможемо компенсувати втрати через відмову від реклами, і сподіваємося, що інші Youtube-проекти також спробують піти цим шляхом”, – йдеться в повідомленні.

Ukrainer – це проект і команда, створена мандрівником Богданом Логвиненком. У своїх роликах і відеоблогах вони розповідають про невідомі куточки України та їхніх жителів. Команда вже провела експедиції в 14 етнічних регіонах.

Liked the article?
Help us be even more cool!