ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Президент вирішив захистити дітей від ТБ

26.12.2011, 01:43
Президент Віктор Янукович доручив уповноваженому президента з прав дитини Юрію Павленку створити міжвідомчу робочу групу з питань захисту дітей від шкідливої ??інформації на телебаченні, радіо та в інтернеті, повідомляє ZN.UA.
 
Про це Юрій Павленко заявив за підсумками участі в роботі круглого столу з питань дитячого телерадіомовлення та захисту дітей від негативної інформації, який відбувся у Національній раді з питань телебачення і радіомовлення.
 
«Телебачення сьогодні відіграє значну роль у житті дитини. Наше головне завдання — забезпечити для неї якісне телевізійне мовлення, яке допомогло б всебічному розвитку дитини, формувало правильну систему цінностей і переконань. Телебачення, радіо та інтернет повинні пропагувати добро, сімейні цінності, прагнення до знань, спілкування та здорового способу життя. Це позиція голови держави», — підкреслив уповноважений президента.
 
Натомість, як зазначив па Павленко, «телепрограми і фільми нерідко формують у дітей неправильні уявлення та переконання про життя»«Голова держави переконаний, що наші діти потребують гарантії безпеки свого життя і розвитку. Необхідно захистити дитину від шкідливої ??інформації на телебаченні, радіо, в інтернеті — такої, що містить сцени насильства, дискримінації, незаконних дій, жахів й еротики, пропагує вживання алкоголю, тютюну, наркотиків».
 
Нагадаємо, у листопаді, під час парламентських слухань на тему: «Сучасне становище суспільної моралі в Україні, проблеми і перспективи, та стан дотримання законодавства в цій сфері» Юрій Павленко запропонував імплементувати до українського законодавства положення про кримінальну відповідальність для клієнтів сексуальних послуг дітей та за користування дитячою порнографією в інтернеті. Також пан Павленко рекомендував Кабміну вивчити досвід інших країн щодо захисту суспільних цінностей в традиційних та нових електронних медіа продуктах та послугах
 
Liked the article?
Help us be even more cool!