ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Представників "Чесно" через дрес-код не пустили на пресконференцію Парубія

05.07.2019, 16:19

Представників громадського руху “Чесно" не пустили на підсумкову пресконференцію голови Верховної Ради Андрія Парубія через дрес-код. Про це повідомляється на сайті руху.

Представниця Апарату ВРУ та охоронець пояснили відмову тим, що в шортах на підсумковій пресконференції не можна бути, навіть якщо це кежуел-стиль і є акредитація на подію.

“Працівники ВРУ не змогли пояснити, чим зумовлена подібна заборона. Службовці нагадали про попередження, яке висить біля гардеробу Верховної Ради, в якому Апарат просить відвідувачів “дотримуватися світових норм офісно-ділового дрес-коду”, – повідомляє організація. 

Водночас на цій же листівці Апарат ВРУ просить утриматись від: вечірнього, спортивного, маскарадного, занадто відвертого, пляжного одягу та взуття.

“Який із цих пунктів порушили представники "Чесно" – не зрозуміло, адже ні маскарадного, ні пляжного, ні спортивного одягу на них не було”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляв ІМІ, 26 червня в Кременчуці Полтавської області поліція вивела оператора телекомпанії “Візит” Руслана Сивокоза із сесії міської ради через напис на футболці, в яку був одягнений працівник ЗМІ. На футболці оператора було зображення з назвою панкгурту "Порнофільми".

Liked the article?
Help us be even more cool!