ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Правління НСТУ провело кадрові зміни в Кіровоградській та Миколаївських філіях

19.02.2019, 16:18
Фото - http://1tv.com.ua

З 19 лютого Олена Роміцина припинила працювати менеджеркою Кропивницької філії Національної суспільної телерадіокомпанії України, також Анастасія Тімановська завершила роботу на посаді продюсерки Миколаївської філії Суспільного мовлення.

Правління НСТУ ухвалило рішення покласти з 19 лютого тимчасове виконання обов’язків менеджера Кіровоградської філії на Костянтина Карпова. Про кадрові зміни йдеться в протоколі засідання правління НСТУ, опублікованому на сайті “UA: Суспільне мовлення”, повідомляє “Детектор медіа”.

“З 19 лютого 2019 року тимчасове виконання обов’язків менеджера (філії) філії публічного акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України" "Кіровоградська регіональна дирекція" на Карпова Костянтина Борисовича, головного інженера відділу технічного забезпечення мовлення зазначеної філії”, – йдеться в протоколі.  

Замість Анастасії Тімановської тимчасово виконуватиме обов’язки продюсера Тетяна Мілякіна. “…Покласти з 19 лютого 2019 року тимчасове виконання обов’язків продюсера (філії) філії публічного акціонерного товариства “Національна суспільна телерадіокомпанія України” “Миколаївська регіональна дирекція" на Мілякіну Тетяну Миколаївну, продюсера (лінійного) творчого об’єднання телерадіопрограм зазначеної філії”, –  вирішили члени правління НСТУ.

Станом на 19 лютого на сайтах телеканалів вказані продюсерка і менеджерка, яким уже знайшли заміну.

У коментарі “Детектору медіа” Олена Роміцина сказала, що 30 січня їй зателефонував заступник виконавчого директора НСТУ Михайло Шматов і сказав, що закінчилася строкова угода. “Пояснень реально підтверджених фактами якихось порушень не було”, – сказала вона.

За словами Роміциної, вона має 24 з половиною роки досвіду роботи на всіх посадах телерадіокомпанії, проте їй не запропонували залишитися у філії на якійсь із посад.

Видання нагадує, що 19 лютого 2018 року правління Національної суспільної телерадіокомпанії України провело повторний конкурс на позиції менеджерів і продюсерів філій Суспільного. Тоді до команди НСТУ приєдналися сім менеджерів та шість продюсерів із-поміж 111 кандидатів, серед них були  Олена Роміцина та Анастасія Тімановська.

Liked the article?
Help us be even more cool!