ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Портнов розповів, що NewsOne йому потрібен насамперед для бізнесу

06.09.2018, 16:01
Фото - detector.media

Екс-заступник голови адміністрації Януковича, а нині керівник телеканалу NewsOne Андрій Портнов розповів, що телеканал NewsOne йому потрібен насамперед для бізнесу. Про це він сказав в ефірі Громадського телебачення, повідомляє “Детектор медіа”.

“Мотивы мои – это коммерческая деятельность – я уже почти пять лет занимаюсь бизнесом, а второй – это мой вклад в социальную жизнь страны. Я считаю, что смогу обеспечить максимальную независимость. Максимальную настолько, насколько это возможно”, – сказав Андрій Портнов.

Портнов зазначив, що його ідея полягає в тому, щоб збільшити на каналі кількість розслідувань щодо найвищих посадовців, проте ні в якому разі не впливати на новинну політику каналу.

“Моя идея состоит в том, чтобы, возможно, увеличить на канале количество расследований в отношении высших должностных лиц, но на новостную и информационную политику не влиять ни в какой форме”, – сказав він.

Також він наголосив, що підтримуватиме на каналі українську риторику, захищатиме громадян України та максимально ефективно доноситиме до суспільства інформацію з обох сторін – як провладну, так і опозиційну.

Нагадаємо, 27 серпня батько народного депутата Євгена Мураєва Володимир Мураєв передав колишньому першому заступнику глави Адміністрації президента Андрію Портнову 100% акцій телеканалу NewsOne терміном на три роки.

Згодом на своїй Фейсбук-сторінці Андрій Портнов написав, що протягом наступних трьох років власник каналу не має права втручатися в його діяльність.

Liked the article?
Help us be even more cool!