ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція затримала під Києвом пару, яка обікрала квартиру головреда газети

22.11.2018, 12:50
Фото - Нацполіція

Поліція Київської області затримала зловмисників, які у смт Бородянка (Київська область) обікрали квартиру головного редактора газети. Про це повідомляється на сайті Головного управління Національної поліції в Київській області.

Згідно з інформацією поліції, з квартири викрали золоті вироби, гроші, комп'ютерну техніку. Щоб відвести від себе підозру, крадії взяли з собою свою 4-річну донечку.

Заяву про крадіжку з квартири до поліції написала жителька смт Бородянка кілька днів тому.

Для встановлення осіб, причетних до крадіжки, співробітники Бородянського відділення поліції провели низку необхідних оперативно-розшукових заходів. Поліцейським вдалося встановити зловмисників. Ними виявилися жителі міста Ірпінь: 28-річний чоловік, який уже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок, та його співмешканка.

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання підозрюваних та в автомобілі Mazda, на якому вони пересувались, працівники поліції виявили та вилучили викрадене майно з квартири редактора газети.

Наразі поліцейські перевіряють їх на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Чоловікові судом обрано міру запобіжного заходу – арешт. Триває слідство.

Liked the article?
Help us be even more cool!