ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція відпустила чоловіка, який облив журналістку NewsOne

11.10.2018, 11:15

Поліція відпустила чоловіка, який облив кефіром журналістку телеканалу NewsOne. Про це Радіо Свобода повідомив речник Національної поліції України Ярослав Тракало.

За його словами, чотирьох людей затримали після того, як журналістку NewsOne облили кефіром під час акції біля Міністерства внутрішніх справ України на підтримку Сергія Мазура, координатора праворадикальної організації “С14” та помічника народного депутата Ігоря Луценка.

“Цей чоловік (той, хто ймовірно облив журналістку кефіром – ред.) був затриманий співробітниками поліції, які на місці стежили за правопорядком. При цьому, коли його затримали, деякі учасники акції намагалися перешкоджати роботі поліцейських. У ході конфліктної ситуації один із них отримав тілесне ушкодження, йому була надана допомога медиків”, – сказав Тракало.

Він розповів, що четверо затриманих давали пояснення в Печерському відділенні поліції, однак наразі всіх відпустили.

Речник додав, що інцидент кваліфікували як дрібне хуліганство.

Як повідомляв ІМІ, 10 жовтня у Києві під час акції під Міністерством внутрішніх справ поліція затримала чоловіка, який облив невідомою білою речовиною журналістку знімальної групи телеканалу NewsOne Анастасію Пшеничну.

Liked the article?
Help us be even more cool!