ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Поліція провела обшук у квартирі активіста через відео із Зеленським і КамАЗом

22.08.2019, 16:42

В активіста "Солідарної молоді", волонтера руху "Відсіч" Дениса Любченка в середу провели обшук через ролик, на якому Володимира Зеленського нібито збиває вантажівка, а потім з'являється напис "з ним усе гаразд" і порошок, схожий на кокаїн. Про це повідомляють "Тексти.org.ua".

"Сьогодні вранці поліція заявилася з обшуком до Дениса Любченка. Обшук проводили як слідчу дію в розслідуванні про ролик, де Зеленського збиває вантажівка. Абсурдність підстави для обшуку очевидна: ніхто не чув про обшуки в шоумена Зеленського і керівництва студії "Квартал 95" через кадри у фільмі "Слуга народу", де герой Зеленського розстрілює Верховну Раду і де він каже слова над могилою президента-попередника", – написав прихильник експрезидента Петра Порошенка, блогер Дмитро Вовнянко у фейсбуці.

Нагадаємо, під час виборчої кампанії на президентських виборах у тelegram-каналі "Європейське майбутнє України" з'явилося відео, в якому Зеленського набито збиває фура, після цього на екрані з'являється зображення доріжки кокаїну і напис: "У кожного своя дорога".

https://youtu.be/-42fq3Tkkzo

Пізніше в мережі з'явилося продовження: відео, на якому фура проїжджає повз Зеленського, а наприкінці з'являється напис "З ним усе гаразд". Після того як фура проїжджає, на людей зверху сиплеться білий порошок.

https://youtu.be/zSFdPwIWWcc

Поліція порушила справу за статтею ст. 346 Кримінального кодексу (погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча).

Наприкінці липня на фейсбук-сторінці "Команда Зеленського" з'явилося повідомлення, що поліція встановила автора ролика. Йому пообіцяли "несолодку долю" і пригрозили тюремним терміном.

Liked the article?
Help us be even more cool!