ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Політичного оглядача "Українського тижня" Олександра Михельсона побили й пограбували тітушки

19.02.2014, 00:54
У сутичках на розі Великої Житомирської та Володимирської постраждав журналіст «Українського тижня» Олександр Михельсон. Про це повідомляє сайт видання.

Він був на виконанні редакційного завдання. Коли показав посвідчення тітушкам, вони повалили його на землю і почали бити. У журналіста розбита голова. Також у нього відібрали телефон. Зараз він перебуває у Михайлівському соборі. 

Сам Михельсон так прокоментував цей випадок у себе на сторінці "Фейсбук": "Найбільше, що вразило - це що "тітушки", які мені наваляли, спочатку били зі спини кийком. Акуратно. Тільки щоб упав. І щоб відібрати телефон. Під крики "Не чіпайте його, ми мирний Антимайдан!", які лунали з їхніх же лав, але перебивалися криками "Журналист, сука? Вали его!" - і все це безпосередньо під ганком ГУ МВС м. Києва..."

Нагадаємо, що біля будівлі головного управління МВС у місті Києві час від часу лунають вибухи світло-шумових гранат. Як повідомляв кореспондент Тиждень.ua, тітушки намагаються спровокувати штурм будівлі. Також повідомляється, що тітушки застрелили в цьому ж районі двох активістів.

На Михайлівській площі перебувають близько півтори сотні активістів. 

Liked the article?
Help us be even more cool!