ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Під час вшанування Дня Героїв Крут у Донецьку постраждали журналісти

30.01.2012, 05:33
У Донецьку, 29 січня під час маршу на честь Дня Героїв Крут невідомі напали на журналістів. Під час пам’ятної  ходи, організатором якої виступили члени політичної партії «Свобода» і громадської організації «Сокіл» зловмисник нецензурно висловлюючись ударив  журналіста «Новости Донбасса» в результаті  чого пошкодив його камеру.
«Я що дівчинка, щоб мене знімати?», —  кричав противник маршу та  накинувся на іншого журналіста «Новости Донбасса» Віталія Сізова, що стояв поряд з ним. Потім, невідомий вдарив ногою по фотоапарату Віталія внаслідок чого з фотокамери випав об'єктив.
Як зазначається на сайті «Новости Донбасса», із зловмисником  був голова Донецької міської організації політичної партії «Російський блок» Кирило Рибаков, який  заявив,  що прийшов подивитися на те, що відбувається.
Під час  вшанування Дня Героїв Крут постраждали іще кілька журналістів. В той день, фотографові Ігорю Ткаченкові невідомі завдали удару в щелепу й розбили фотокамеру, а іншому  журналісту «Новости Донбасса» Олексію Мацуці під час зйомки пошкодили відеоустаткування. Також, як зазначає видання, безліч погроз від представників проросійських організацій  отримали і  інші журналісти.
Міліція одразу ж  втрутилася і зупинила колотнечу між представниками проросійських організацій і журналістів. За словами правоохоронців,  наразі затримано  4 осіб,  над  якими проводяться слідчі дії. Як повідомив організатор акції Шевцов, з боку «Свободи» були затримані дво є людей.
 У свою чергу, Рибаков заявляє, що ані він, ані його організація не причетна до нападів на журналістів під час пам’ятної  ходи.

ІМІ

 
Liked the article?
Help us be even more cool!