ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Перед поїздкою Януковича до Єнакієво, журналістів ретельно перевірили

06.12.2011, 02:09
Журналістів, які супроводжують президента Віктора Януковича в його поїздці до Єнакієвого, піддали ретельній перевірці в аеропорту "Донецьк".

Як повідомляють "Новости Донбасса", прес-служба Донецької облдержадміністрації привезла близько 40 журналістів, які будуть супроводжувати Януковича, до будівлі аеропорту "Донецьк" для перевірки їхніх особистих речей за допомогою спеціального обладнання.

Журналістів, які отримали акредитацію на висвітлення робочої поїздки Януковича, прес-служба просила збиратися близько 8.45 ранку біля будівлі художнього музею. Потім журналістів відвезли в аеропорт.

Журналіст "Новостей Донбасса", який станом на 10:00 перебував в аеропорту, зазначив, що "раніше подібних настільки ретельних перевірок не було".

За словами співробітників прес-служби, після перевірки речей журналістів вони попрямують до Єнакієвого.

Як відомо, Янукович має намір відвідати відкриття після реконструкції доменної печі Єнакіївського металургійного заводу.

У понеділок голова Донецької облдержадміністрації Андрій Шишацький заявив, що в регіоні залишається загроза вчинення терористичного акту.

Разом з тим у центрі Донецька триває голодування чорнобильців.

У понеділок ввечері вони закликали Януковича приїхати до їхнього наметового табору. Однак, згідно з повідомленнями у ЗМІ, Янукович не планує відвідати Донецьк.

У суботу у Донецьку перед входом до театру, який відвідала дружина президента Людмила Янукович, обшукували всіх, хто прийшов на концерт, пояснюючи це загрозою теракту.

Так само, як і всіх, перевірили одного з частих відвідувачів театру - генерального консула Німеччини в Донецьку Клауса Ціллікенса.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!