ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Парламент пішов шляхом Януковича - КНМП

20.06.2011, 03:54

Київська незалежна медіа-профспілка вважає, що Верховна Рада заплямувала себе черговим ганебним рішення і продемонструвала приклад боягузтва.

"Така оцінка стосується рішення про не затвердження   звіту Тимчасової слідчої комісії з питань цензури в ЗМІ, тиску на свободу слова і перешкоджанню законній професійній діяльності журналістів,  в якому було наведено чимало фактів цензурування,  грубого поводження з журналістами з боку міліції,  можновладців та їхніх охоронців, в тому числі охоронців найвищих державних посадовців" - повідомляє голова КНМП Юрій Луканов.
        
За його словами, депутати, ухваливши таке рішення, відмовилися визнавати очевидні факти, що журналістів  цензурують, брутально з ними поводяться і навіть викрадають.


"Це означає, що  Верховна Рада  схвалила існуючу ганебну практику ставлення до журналістів як до обслуги можновладних інтересів" - сказав він.
 
“Парламент пішов шляхом Віктора Януковича.- каже голова Комітету Київської незалежної медіа-профспілки Юрій Луканов, - Коли йому кажуть про цензуру, то він відповідає: “Дайте факти”. Коли йому ці факти надають, то він вдає, що не бачить і не чує. Він не вживає заходів, бо йому така ситуація вигідна. Він воліє тримати ЗМІ під контролем, аніж спілкуватися з вільними журналістами, які можуть поставити йому багато незручних запитань”.

ІМІ за інф.прес-служби КНМП

Liked the article?
Help us be even more cool!