ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Оператор НТН повернувся з полону терористів

07.08.2014, 23:07

6 серпня пізно увечері оператор донецького корпункту телеканалу НТН Олександр Осадчий, який з 2 серпня перебував у полоні терористів так званої “ДНР”, повернувся додому у Донецьку, повідомляє сайт НТН.

Як зазначають на телеканалі, Олександра схопили 2 серпня в Донецьку, і до вечора 6 серпня його точне місцезнаходження залишалося невідомим.

“Люди, що схопили Олександра, інкримінували йому, що він навідник. Протягом 5 днів його тримали в полоні у підвалах будівлі однієї з силових структур Донецька, поки було доведено, що він є працівником ЗМІ”, - повідомляє телеканал.

Олександр і його сім'я дякують усім, хто допоміг його звільнити і підтримував близьких і родичів. Телеканал НТН приєднується до подяки.

Нагадаємо, 2 серпня у Донецьку терористи так званої “ДНР” захопили в заручники оператора телеканалу НТН Олександра Осадчого, коли той вийшов з дому.

4 серпня за адресою Сашкової дружини заявилися представники "ДНР", які попросили у неї зарядний пристрій для телефону iPhone. “На питання про те, де міститься, стан здоров'я та інше відповідали: “Не турбуйтеся! З вашим чоловіком все добре. На тижні вже повернеться додому”, - повідомив журналіст НТН Сергій Вендін, якийпрацює у парі з Осадчим.

Liked the article?
Help us be even more cool!