ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Одеська прокуратура перевіряє законність дій депутата, який погрожував журналістам

10.09.2012, 23:23

Прокуратура Київського району Одеси проводить перевірку законності дій депутата Одеської обласної ради від партії "Батьківщина" Костянтина Грінченка щодо погроз на адресу кореспондента інтернет-сайту «Храбро» Віри Запорожец та пошкодження фотоапарата журналістці інтернет-сайту «Думская» Валерії Івашкіній, повідомляється на сайті прокуратури Одеської області.

“У мережі Інтернет протягом останніх днів розповсюджується інформація та відео щодо нібито погроз кореспонденту інтернет-сайту «Храбро» (В. Запорожец)та пошкодження фотоапарату журналісту інтернет-сайту «Думская» (В. Івашкіна). Повідомляється, що інцидент стався під час зустрічі одного з кандидатів у депутати з виборцями. У зв’язку з викладеними фактами, 07.09.2012 прокуратурою Київського району м. Одеси організовано проведення перевірки щодо законності дій цього громадянина”, - зазначили у прокуратурі.

Нагадаємо, 5 вересня депутат Одеської обласної ради від партії «Батьківщина» Костянтин Грінченко пошкодив фотоапарат журналісту сайта «Думская» Валерії Івашкіній і погрожував кореспонденту сайта «Храбро» Вірі Запорожець. Інцидент стався в Одесі під час зустрічі кандидата в депутати по 133 округу Ігоря Маркова з виборцями.


 
Liked the article?
Help us be even more cool!