ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Обвинувачений у вбивстві болгарської журналістки визнав свою провину

19.10.2018, 13:19
Фото - marica.bg

Обвинувачений у вбивстві болгарської журналістки Вікторії Маринової не вірить, що міг скоїти такий злочин, але визнає провину і розкаюється. Про це повідомляє “Європейська правда” з посиланням на болгарський канал NOVA TV.

“Я не можу повірити в те, що вчинив це, мені дуже шкода, я винен!” – сказав звинувачений Северин Красимиров перед засіданням суду, який вирішував питання його арешту.

За його словами, він готовий понести будь-яке покарання, в тому числі й довічне ув’язнення.

Красимиров визнав, що перед нападом на журналістку він вживав наркотики і алкогольні напої. За його словами, він майже нічого не пам’ятає з фатальної зустрічі з Мариновою.

Суд вирішив залишити Красимирова під вартою.

Як повідомляв ІМІ, 6 жовтня у місті Русе в Болгарії було знайдено зґвалтованою і вбитою адміністративного директора та ведучу місцевого каналу TVN Вікторію Маринову, яка робила розслідування про кошти ЄС.

8 жовтня міністр внутрішніх справ Младен Маринов повідомив, що поліція не має доказів того, що вбивство журналістки-розслідувачки Вікторії Маринової пов’язане з її професійною діяльністю.

9 жовтня директор регіонального управління Міністерства внутрішніх справ Болгарії Теодор Атанасов повідомив про затримання 30-річного громадянина Румунії, якого перевіряють на можливу причетність до вбивства журналістки телеканалу TVN, та пізніше його відпустили без висунення звинувачень.

10 жовтня влада Болгарії повідомила про затримання в Німеччині жителя міста Русе Северина Красимирова 1997 року народження. На місці злочину знайдені матеріальні докази, пов’язані з підозрюваним. Також на тілі жертви були знайдені частини ДНК затриманого.

Поліція Німеччини заарештувала підозрюваного у зґвалтуванні та вбивстві тележурналістки з Болгарії Вікторії Маринової.

Громадянин Болгарії Северин Красимиров зізнався у вбивстві Вікторії Маринової. Про це розповіла його мати в коментарі болгарському телеканалу Nova.

17 жовтня підозрюваного в убивстві болгарської тележурналістки Вікторії Маринової доставили з Німеччини в Болгарію.

Liked the article?
Help us be even more cool!