ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Невідомі напали на знімальну групу "Нового каналу"

07.02.2012, 03:23
6 лютого під час зйомок програми Нового каналу «Ревізор» на її ведучу Ольгу Фреймут та знімальну групу напали троє невідомих. Про це повідомили в ефірі програми новин «Репортер», інформує Телекритика.

Інцидент стався у Переяславі-Хмельницькому. Ользі Фреймут заборонили перевіряти ресторан із назвою «Ресторан». «Якихось троє невідомих почали виштовхувати мене і моїх колег, тиснули за руки, пхали в плечі, намагалися розбити камеру», - говорить Ольга Фреймут.

Ведучу із частиною знімальної групи заблокували всередині, вийти не дозволяли.Пізніше з'ясувалося, що знімальну групу випихали із закладу охоронець супермаркету, що розташований на поверх нижче, та відвідувач ресторану.

Ольга Фреймут викликала міліцію, яка по приїзді прийняла заяву про перешкоджання журналістській діяльності. За словами команди «Ревізора», міліція й адміністрація закладу розмовляла, як добрі знайомі.

Як зазначається в офіційній групі Нового каналу у Facebook, інцидентом наразі займаються юристи каналу. Журналісти чекають на порушення кримінальної справи.

 

 

 
Liked the article?
Help us be even more cool!