ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Невідомі масово скуповують тираж газети "Експрес"

04.10.2012, 07:52

Газета “Експрес” заявляє, що невідомі люди масово скуповують сьогоднішній номер газети у точках продажу в різних регіонах України, повідомляється на сайті видання.

Видання пов’язує це з опублікованим 4 жовтня журналістським розслідуванням під назвою "Справа на мільярд. Почерк мафії".

“Десятки дзвінків, як отримала приймальня газети "Експрес" за останні декілька годин, підтверджують, що невідомі організовано скуповуть газету "Експрес" у точках продажу в різних регіонах України.

Люди в чорних гольфах пересуваються на автомобілях, від кіоску до кіоску, і викуповують у точках продажу увесь наклад сьогоднішнього числа газети.  У деяких  місцях, де кіоскери відмовлялись продати весь тираж в одні руки, їм запропонували за кожен екземпляр газети подвійну ціну”, - повідомляє видання.

Керівник відділу маркетингу газети Сергій Смаль зазначив, що "така ситуація трапляється кожного разу, коли у газеті з'являються надрезонасні журналістські розслідування, які зачіпають чиїсь інтереси”.

“Сьогоднішні події ми пояснюємо нервовою реакцією фігурантів нового журналістського розслідування Світлани Мартинець та Ігоря Починка із назвою "Справа на мільярд. Почерк мафії", перша частина якого вийшла сьогодні у світ. Ми би не радили нікому вдаватися до таких методів з декількох причин. По-перше, такі спроби майже завжди приречені на провал, оскільки тираж газети у 500 тисяч одномоментно викупити практично неможливо. По-друге, ми відстежуємо ситуацію в режимі реального часу і маємо чудовий досвід реагування на такі історії. Ми встановлюємо поступово усі точки продажу, які зазнали цієї своєрідної рейдерської атаки, і завтра вранці у кожну таку точку продажу ми доставимо  новий, додатково надрукований тираж. Тому нехай щастить, ми ж готові додруковувати тираж щодня доти, поки певні люди не заспокояться", - зазначив Смаль.

Liked the article?
Help us be even more cool!