ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нацрада перенесла розгляд питання щодо ліцензії "112 Україна" через ухвалу суду

18.10.2018, 12:46

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення перенесла розгляд переоформлення ліцензії на мовлення телеканалу “112 Україна” через ухвалу Окружного адміністративного суду. Про це 18 жовтня під час засідання повідомила Уляна Фещук, повідомляє “Детектор медіа”.

За її словами, в ухвалі суду йдеться саме про “заборону відмовити у продовженні ліцензії”. Члени Нацради перенесли розгляд питання що  ознайомитись з позовом та деталями справи.

Напередодні на своєму сайті Нацрада запросила керівників або уповноважених представників регіональних компаній, що мовлять у багатоканальній цифровій телемережі МХ-5 – “Аріадна ТВ”, “Лідер ТВ”, “Партнер ТВ”, “ТВ Вибір” і “Новий формат ТВ”, – а також ТОВ “ТРК “112-ТВ” взяти участь у засіданні регуляторного органу 18 жовтня для розгляду поданих ними заяв щодо переоформлення ліцензій на мовлення і продовження їх терміну дії.

Як повідомляв ІМІ, 11 жовтня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку телеканалу “112 Україна” через ознаки розпалювання ворожнечі.

4 жовтня Верховна Рада ухвалила постанову, в якій пропонує Раді національної безпеки та оборони ввести санкції щодо компаній, які входять до структури власності телеканалів “112 Україна” і NewsOne.

Група народних депутатів зареєструвала цю постанову щодо двох телеканалів у відповідь на петицію щодо “припинення антиукраїнської діяльності телеканалів “112 Україна” та NewsOne.

Liked the article?
Help us be even more cool!