ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Нардеп Барна залишив прямий ефір після запитання про образи журналістів

07.06.2019, 11:30
Фото – скріншот з відео Ігоря Колтунова

Народний депутат від Блоку Петра Порошенка Олег Барна залишив 6 червня ефір Громадського після запитання про образу на адресу журналістів, повідомляє Громадське.

В ефірі програми “Мокрик По Живому” ведучий Данило Мокрик поставив Барні запитання щодо його заяв про те, що журналісти-розслідувачі програми “Наші гроші” нібито працюють на ФСБ, а також про те, чому Барна облаяв журналіста програми “Гроші” телеканалу “1+1” Ігоря Колтунова, який присоромив його за “кнопкодавство”.

Депутат запевняв, що не ображав журналіста на камеру і не хоче про цей інцидент говорити, на що автор програми запропонував подивитися відповідне відео.

“Дивіться без мене”, – сказав депутат, після чого залишив студію за 30 хвилин до кінця програми.

Як повідомляв ІМІ, 2 жовтня народний депутат від фракції “Блок Петра Порошенка” Олег Барна обматюкав журналіста програми “Гроші” каналу “1+1” Ігоря Колтунова після запитання, чому він тричі кнопкодавив під час голосування в парламенті.

2 жовтня 2018 року Олег Барна попросив голову Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторію Сюмар позбавити парламентської акредитації журналіста програми “Гроші” “1+1” Ігоря Колтунова.

3 жовтня свою поведінку Барна пояснив тим, що в такий спосіб переадресував свою лайку власнику медіахолдингу “1+1 медіа” Ігорю Коломойському.

3 жовтня голова комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар вибачилася за нардепа від БПП Олега Барну.

Liked the article?
Help us be even more cool!