ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На знімальну групу "Надзвичайних новин" напали через сюжет про "Посольство Боже"

05.10.2012, 07:22

На знімальну групу програми «Надзвичайні новини» на ICTV напали у сільській раді села Лісники Київської області. Про це розказав ведучий та керівник програми Костянтин Стогній.

За його словами, у редакцію програми звернулись мешканці села Лісники, занепокоєні тим, що голова сільради відписує землі «Посольству Божому» Сандея Аделаджи. Журналіст Тетяна Кругова та оператор Олександр Петрик поїхали робити сюжет з цього приводу.

Однак, як йдеться на сайті програми, оператора програми у сільраді побили - його кинули на землю і сказали: «От так будемо тебе закопувати у квітах». Тетяні Круговій чиновники погрожували розправою. На місті пригоди журналістка міліцію не викликала.

«Зараз я хочу з ними поговорити. Якщо вона розглядає ці погрози як реальні, тоді викликатимемо міліцію і будемо наполягати на порушенні кримінальної справи», - сказав Стогній.

Сюжет на цю тему «Надзвичайні новини» готують у вечірній випуск (19.30).

Нагадаємо, у 2009 році Тетяну Кругову, яка повідомила міліцію про плантацію конопель, затримали за і допитували кілька годин, вилучивши відеозапис та зіпсувавши камеру. Керівник відділу з боротьби з незаконним обігом наркотиків Голосіївського райвідділу міліції Києва Іван Білоус звинуватив журналістку у спробі зґвалтування. Згодом її викликали на повторний допит, а коли вона прийшла в супроводі двох народних депутатів, міліціонери сказали, що більше претензій не мають. Згодом начальник ГУ МВС у м. Києві генерал-лейтенант міліції Віталій Ярема повідомив, що дільничному інспектору, який не зреагував на повідомлення журналістки, оголошено сувору догану.

“Телекритика”

Liked the article?
Help us be even more cool!