ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Волині голова комісії вигнала з дільниці журналіста, який зафіксував як вона псувала бюлетені

29.10.2012, 01:34

У селі Яревище Старовижівського району Волинської області голова дільничної виборчої комісії №070855 від Партії регіонів Людмила Грінчук вигнала з приміщення журналіста газети “Волинь.Свобода” Володимира Волошина, який фіксував псування бюлетенів. Про це журналіст повідомив “Вголос”.

Інцидент стався 29 жовтня 2012 року близько півночі. Людмила Грінчук дала вказівку міліціонеру вигнати з приміщення Володимира Волошина від газети «Волинь. Свобода» через те, що він фіксував факти псування бюлетенів шляхом доставлення у них додаткових позначок.

Під час процесу підрахунку голосів голова ДВК почала власноручно дописувати позначки у бюлетенях, роблячи їх таким чином недійсними. Журналіст зафіксував цей факт. Але коли він спробував скласти акт про правопорушення, голова ДВК запропонувала членам комісії вигнати журналіста, щоб він не заважав їм «працювати. Комісія, більшість у якій складають члени від провладних політичних партій, прийняла рішення про видалення журналіста з приміщення.

Журналіста з приміщення дільниці виводив міліціонер, якому допомагав один із спостерігачів. Представники «Свободи» готують по цьому факту подання в правоохоронні органи.
Liked the article?
Help us be even more cool!