ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На Луганщині журналіста вигнали з виборчої дільниці

29.10.2012, 03:44

29 жовтня 2012 року у місті Красний Луч Луганської області журналіста газети "Україна Молода" та позаштатного кореспондента видання "ТОЧКА ОПОРИ" Олега Яценка вигнали з території виборчої комісії № 440898 (108 округ), повідомляється на сайті ОПОРИ.

Також члени комісії не пускають на дільницю спостерігача від "Батьківщини" Володимир Омеляненко, який стукає у вікна та двері, показуючи власне посвідчення офіційного спостерігача від партії.

Коли журналіст "ТОЧКА Опори" спитав голову комісії, чому той не пускає спостерігача від ВО "Батьківщина", то голова комісії  відповів: "Навіщо він нам потрібен". Зауваження журналіста, що не пускати спостерігача -  це грубе порушення закону, ігнорується. Рішення про видалення журналіста з території комісії члени комісії не надають. Спостерігачів від опозиції не пускають.

Як прокоментував ІМІ координатор виборчих програм Громадянської Мережі «ОПОРА» в Луганській області Олексій Кормілецький, причина видворення журналіста у постанові ДВК не зафіксована.

“На словах сказано, що він їм заважав. Зараз ми склали скаргу на дії ДВК та ОВК. Про результати повідомимо”, сказав Кормілецький. 

Liked the article?
Help us be even more cool!