ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На київському вокзалі пограбували редактора однієї з центральних газет

16.12.2011, 02:07
На Київському центральному залізничному вокзалі пограбували головного редактора однієї з центральних газет.

Як повідомляє в четвер газета "Факти", злочин було скоєно вдень.

Як розповіла виданню начальник сектору зі зв'язків з громадськістю міліції Південно-Західної залізниці Наталя Мельник, 52-річний головний редактор однієї з відомих газет стояв на платформі біля першого шляху, коли до нього підійшла дівчина.

Попросивши купити їй вина, вона почала вести чоловіка в бік господарського двору. Весь цей час дівчина заговорювала редактору зуби, пропонуючи познайомитися.

Раптово до журналіста підбіг ззаду невідомий чоловік і, схопивши за шию, повалив на землю. Після цього парочка обшукала жертву і забрала близько трьох тисяч гривень, а також дорогий мобільний телефон.

Хоча потерпілий звернувся в міліцію лише через чотири дні, правоохоронцям вдалося затримати грабіжників буквально за пару годин.

Ними виявилися 22-річний житель Хмельницької області та 17-річна киянка. Раніше обидва вже були судимі за грабіж і крадіжку. Міліціонери знайшли навіть викрадений у редактора мобільний телефон, який встигли вже кілька разів перепродати.

Проти бандитів порушено кримінальну справу, їм "світить" до шести років позбавлення волі.

Наприкінці вересня в Києві також пограбували головного редактора однієї зі столичних газет. Тоді два п'яних неповнолітніх жителя Кіровоградської області напали на свою жертву в підземному переході на проспекті Перемоги. Чоловіка вдарили рукою і вирвали портфель з особистими речами.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!