ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

На акції щодо вироку Крисіну обплювали головреда "Страна.ua"

25.12.2017, 17:08
Фото - "Українська правда"

У Києві активіст руху С14 Євген Карась обплював головного редактора інтернет-видання “Страна.uа” Ігоря Гужву, який прийшов на Майдан Незалежності на акцію, учасники якої вимагають ув’язнити Юрія Крисіна, обвинуваченого у справі про вбивство журналіста газети “Вєсті” В’ячеслава Веремія у лютому 2014 році, повідомляє “Українська правда”.

Як повідомляє видання, побачивши Гужву, один з учасників акції Євген Карась заявив йому, що той захищав “тітушок” під час Майдану та плюнув на нього, порадивши забиратися геть.

Після цього Гужва пішов.

Згодом на своїй сторінці у Facebook Гужва написав: “Прийшов на мітинг щодо Слави Веремія. Буквально відразу ж підлетіли якісь провокатори-тітушки, почали кричати плюватися, намагалися вдарити”.

Він додав, що його назвали “сєпаром, який був проти Майдану”.

“Був змушений покинути мітинг. Веремія вбили точно такі ж, як і ті, що і напали сьогодні на мене. Просто навколо було багато камер. Влада змінюється, підходи до розправ залишаються. Це все, що потрібно знати про те, чому вбивці Веремія дали умовний термін”, - заявив він.

Як повідомляв ІМІ, 25 грудня на Майдані Незалежності в Києві відбувається акція, учасники якої вимагають ув’язнити Юрія Крисіна, обвинуваченого у справі про вбивство журналіста газети “Вєсті” В’ячеслава Веремія під час подій Євромайдану.

22 грудня Шевченківський районний суд Києва засудив Юрія Крисіна до чотирьох років позбавлення волі з випробувальним терміном два роки за статтею “хуліганство”.

Генеральна прокуратура просила суд про 6-річне ув’язнення для Крисіна.

22 ГПУ повідомила, що готує апеляційну скаргу на вирок Шевченківського районного суду Києва.

Liked the article?
Help us be even more cool!