ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міліція затримала ще двох причетних до вбивства Розвадовського

05.12.2011, 01:02
Співробітники київської міліції затримали ще трьох молодих людей, причетних до вбивства фотокореспондента газети "2000" Віталія Розвадовського.

Про це повідомляє Інтерфакс із посиланням на управління зв'язків із громадськістю ГУ МВС України в Києві в суботу.

Встановлено, що напад на Розвадовського було скоєно 17-річним підозрюваним, про що повідомлялося раніше, з корисливою метою заволодіння грошима.

В управлінні підкреслили:  встановлено, що напередодні того, що сталося, фотокореспондент передав цьому чоловіку передоплату (20 тис грн) для покупки декількох iPhone за ціною, нижчою за ринкову.

"У день убивства цей чоловік заманив потерпілого в будинок мовляв для передачі iPhone, щоб напевно скоїти задумане (мова йде про неповернення передоплати). Підозрюваний запросив трьох знайомих, які займалися бойовим самбо" - розповіли в управлінні.

За легендою підозрюваного, ці троє людей мали напасти на нього й Розвадовського.

Таким чином, підозрюваний хотів забезпечити собі алібі. Але під час нападу все сталося не так, як він задумував. Фотокореспондент став тікати з 11-го до 2-го поверхи, де й відбулося вбивство.

"Те, що удари ножем наносив 17-річний хлопець, підтверджують докази і його свідчення. Ступінь провини трьох затриманих установлюється, вони дають зізнавальні свідчення" - підкреслили в головкомі.

У міліції припустили, що ці троє людей дали свою згоду на участь у злочині за грошову винагороду. У головкомі також додали, що поки однозначно не підтверджено, чи була мета вбити Розвадовського

Як повідомлялося, пізно ввечері 28 листопада в Києві в результаті конфлікту на побутовому рівні був убитий фотокореспондент газети "2000" Розвадовський.

Він одержав численні колото-різані поранення голови й шиї в результаті сутички на сходах свого під'їзду. Журналіст був доставлений у лікарню "швидкої допомоги", де помер від втрати крові.

Міліція встановила особу підозрюваного й затримала його.

 
Liked the article?
Help us be even more cool!