ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міліція шукала вибухівку в офісі "Інтеру"

17.07.2014, 14:27

Сьогодні у Києві невідомий заявив про мінування одного з телеканалів, розташованого на вулиці Дмитрівській. Про це повідомляється на сайті ГУМВС України в Києві.

Як повідомили в міліції, сьогодні на спецлінію «102» о 13.20 надійшло анонімне повідомлення про замінування офісу одного з українських телеканалів, розташованого на вулиці Дмитрівській.

На місце виїхали спеціалісти вибухо-технічних служб, кінологи та працівники МНС.

Відомості про подію внесено до Єдиного обліку Шевченківського районного управління столичної міліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за даним фактом.

Правоохоронці вживають усіх необхідних заходів, спрямованих на встановлення особи, яка повідомила про замінування.

Як відомо, на вулиці Дмитрівській знаходиться телеканал “Інтер”.

Нагадаємо, 17 липня зранку 5 канал перервав мовлення через повідомлення про мінування.

15 липня у зв'язку з інформацією про замінування офісу 5 каналу в Києві, мовлення телеканалу тимчасово призупинено. Спеціалісти вибухово-технічних служб, кінологи та працівники МНС не виявили жодних вибухонебезпечних предметів в офісі 5-го каналу в Києві після повідомлення про замінування.

Зранку 4 липня співробітників 5-го каналу евакуювали з центральної будівлі у Києві (знаходяться офіс, редакція новин і перша ефірна студія) через повідомлення від невідомого телефоном про замінування каналу.  Вибуховий пристрій в офісі «5 каналу» не знайшли.

Liked the article?
Help us be even more cool!