ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Міліція шукає людину, яка причетна до зникнення Климентьєва

16.06.2011, 03:04

Міліція шукає людину, яка може бути причетна до зникнення харківського журналіста Василя Климентьєва.

Про це розповів в інтерв'ю "Комсомольській правді в Україні" начальник Головного слідчого управління МВС України Василь Фаринник.

"Є ключові особи, які можуть пролити світло на його зникнення. Коло звузилося до однієї персони, яку тепер ми розшукуємо. Ця людина може розповісти багато про що", - заявив він.

"А крім цього, ми зараз користуємося послугами аерокосмічного агентства України, а також NASA, які передали нам знімки місця проживання Климентьєва в той момент, коли він перед зникненням залишав квартиру", - заявив Фаринник.

За його словами, є дані експертизи, є аерокосмічні дані, і якщо вони збіжаться, то міліція зможе розкрити справу і довести причетність до неї певної людини.

"Це перша справа, коли ми вдалися до допомоги "космосу". Більш того, ми уже використовуємо аерокосмічні знімки і при розкритті інших злочинів. Адже вся територія країни знімається супутником, дані архівуються - указавши координати, день і час, можна знайти знімки конкретного місця", - розповів Фаринник.

"Головне, що нам готові надавати аерозйомку за невелику плату. Я упевнений, що за цими технологіями - майбутнє, і чимало кримінальних справ ми розкриємо за допомогою аерокосмічних знімків", - сказав він.

 

Liked the article?
Help us be even more cool!