ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мельник заявляє, що непричетний до вбивства мера та судді. І закликає ЗМІ не порушувати презумпцію невинуватості

16.09.2014, 12:46

Директор телеканалу "Візит" Олександр Мельник заявляє, що непричетний до замовлення вбивств мера Кременчука Олега Бабаєва та судді Автозаводського райсуду міста Олександра Лободенка. Про це йдеться у заяві Мельника, повідомляє ТелеграфЪ.

"Я, Мельник Олександр Олексійович, категорично заявляю про свою непрічетність та невинуватість до вчинення злочінів щодо убивства міського голови міста Кременчука Бабаєва О.М. та судді Автозаводського районного суду м. Кременчука Лободенка О.С.", - йдеться у заяві директора телекомпанії "Візит".

Окрім своєї непричетності до тяжких злочинів Олександр Мельник заявляє про свою незгоду з тим, що в пресі передчасно, без рішення суду, його ім'я пов'язують з двома резонансними вбивствами і просить перед тим, як поширювати інформацію, не порушувати презумпцію невинуватості особи, її честь, гідність і ділову репутацію.

Нагадаємо, у лютому в Кременчуці невідомий кілька разів вистрілив у суддю Автозаводського районного суду Олександра Лободенка, коли той увечері повертався додому з роботи. Постраждалий помер у лікарні тією ж ночі. Основна версія слідства – вбивство через професійну діяльність постраждалого.

Вранці 26 липня 2014 року неподалік від власного будинку застрелили мера міста Кременчука Олега Бабаєва.

4 вересня стало відомо, що за підозрою у вбивстві мера Кременчука Олега Бабаєва заарештували Ігоря Євсєєва, Ігоря Куника та Ігоря Пасічного.

Пізніше за підозрою у причетності до вбивства мера затримали Олександра Крижанівського й директора місцевої телекомпанії «Візит» Олександра Мельника.

Як відомо, вбитий суддя Лободенко виносив ухвалу про накладення арешту на частину майна родини Мельників.

Справу про вбивство мера Кременчука Олега Бабаєва і судді Автозаводського райсуду Кременчука Олександра Лободенка об'єднали в одне кримінальне провадження.

Як повідомляв ІМІ, конфлікт між міською владою Кременчука в особі мера Олега Бабаєва і ТРК «Візит» почався в 2012 році - телекомпанія перестала транслювати новини комунальної телерадіокомпанії, на каналі стали частіше виходити критичні сюжети про міську владу, а мер заявив, що «Візит» ввів цензуру. З бюджету міста почали виділятися додаткові суми на розвиток власного комунального телебачення, а з сім'єю власників «Візиту» міськрада почала розривати в односторонньому порядку договори оренди землі. Почалися судові позови.

Пізніше Бабаєв заявив про намір забрати приватну телекомпанію «Візит» у комунальну власність. Для цього комунальна ТРК подала позов до Автозаводського райсуду про визнання її власницею 100% корпоративних прав приватної телекомпанії «Візит». Підставою для претензій на приватну телекомпанію стали рішення Кременчуцької міської ради, прийняте 25 грудня 2012 року про передачу майнових прав давно непрацюючого колективного підприємства «Кременчуцький ТТЦ «Електрон» на баланс територіальної громади.

Liked the article?
Help us be even more cool!