ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Мелітопольська газета "Новий день" заявила, що її використали для "чорного піару"

19.07.2019, 12:21

Редакція мелітопольської міськрайонної газети “Новий день” повідомляє про використання газети в технологіях "чорного піару". Про це йдеться у заяві газети, опублікованій на її сайті.

Як пише видання, в Мелітопольському районі Запорізької області поширюється підробний агітаційний спецвипуск “Нового дня” проти одного з самовисуванців виборчого округу № 80.

За інформацією видання, надрукувала підробку київська друкарня з назвою “Новый стиль”, ніби розташована за адресою: м. Київ, вул. Челюскінців, корп. 54, д.2 без відома редакції, використовуючи логотип газети і вихідні дані.

Фото - "Новий день"

“Більше того, на першій сторінці навіть надруковано так зване “Обращение коллектива газеты “Новый день” к читателям”. До цього наш колектив не має ні найменшого відношення, так само, як і до фіктивної газети та всього, що в ній надруковано. Всі співробітники “Нового дня” безпартійні і неупереджені до всіх 12 кандидатів, а свої особисті погляди по відношенню до них ніколи не виносять на сторінки газети”, - йдеться у заяві редакції.

Редакція газети “Новий день” готує документи для судового вирішення цієї ситуації.

Фото - "Новий день"

Liked the article?
Help us be even more cool!