ГАРЯЧА ЛІНІЯ(050) 447-70-63
на зв’язку 24 години
Залиште свої дані
і ми зв’яжемося з вами
дякуємо за звернення

Або ж зв’яжіться з нами:

[email protected]

(050) 447-70-63

Подай скаргу

Львівський телеведучий звинуватив губернатора у корупції

30.01.2012, 02:02
Журналісти - розслідувальники  програми  "Хто тут живе?" львівського телеканалу ZIK  довели, що   заступник губернатора Володимир Губицький   особисто підписав два розпорядження про безоплатну передачу кількох десятків гектарів землі біля Львова підконтрольним йому фірмам.Про це заявляє телеведучий та генеральний продюсер телеканалу ZIK Дмитро Добродомов, інформує  газета Експрес.

"Я шокований реакцією голови Львівської облдержадміністрації на журналістське розслідування", –  заявив телеведучий.
За словами Добродомова, після виходу сюжету  в ефір, голова ЛОДА Михайло Костюк прокоментував побачене.Найбільше його обурило, що журналісти акцентували на тому, що держчиновник має причетність до діяльності декількох фірм.

«Ви це подаєте з величезним злом, а я сповідую інші цінності.  Суспільство ведуть не інтригани, а ґазди, в тому числі і такий господарник як той же Губицький», – зауважив Михайло Костюк.

І запевнив, що причетність фігуранта програми до будь-якого бізнесу – ще не привід його звільняти: «Пан Губицький знаходиться на робочому місці в той час, коли знаходжусь тут я», – підкреслив пан Костюк.

Нагадаємо,  згідно Закону «Про засади запобігання та протидії корупції» суворо заборонено держслужбовцям  займатися підприємництвом.
ІМІ
Liked the article?
Help us be even more cool!